Ring 112 (ljudbok) av Helena Bross
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Bross (författare), Johanna Westman (berättare)

Ring 112 (Klass 1 b #10) ljudbok

Pris 39 kr
(0)
I de färgstarka böckerna om barnen i Klass 1b kan både killar och tjejer känna igen sig. Och varje bok i serien har någon eller några av kompisarna i klassen som huvudperson. En studsmatta! Maja vill prova. Det verkar så roligt. Först hoppar hon försiktigt. Sedan lite högre och lite högre. Till slut hoppar hon jättehögt! Men så händer något. Maja kommer i otakt och hamnar snett med foten. Hon landar så konstigt. Det knakar i benet. Hon skriker. Det gör jätteont. Oscar kommer springande. ­- Vi...
Ljudbok 39 kr Pris E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johanna Westman (berättare), Helena Bross (författare), Ilse-Mari Berglin (annat), Christel Rönns (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 22 Mars 2017
Längd 0:09
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Klass 1 b
Del i serie 10
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176514399
I de färgstarka böckerna om barnen i Klass 1b kan både killar och tjejer känna igen sig. Och varje bok i serien har någon eller några av kompisarna i klassen som huvudperson. En studsmatta! Maja vill prova. Det verkar så roligt. Först hoppar hon försiktigt. Sedan lite högre och lite högre. Till slut hoppar hon jättehögt! Men så händer något. Maja kommer i otakt och hamnar snett med foten. Hon landar så konstigt. Det knakar i benet. Hon skriker. Det gör jätteont. Oscar kommer springande. ­- Vi får nog ringa 112! säger han. "Ring 112" är den nionde helt fristående boken i serien om barnen i Klass 1b. En härlig och varm bok om hur det kan vara att bryta benet och att lära sig nya saker, som att hoppa på kryckor och lära sig läsa.