Rikast i världen (ljudbok) av Alexander Karim,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alexander Karim (författare), Malin Karim (författare), Alexander Karim (berättare)

Rikast i världen ljudbok

Pris 65 kr
(0)
En regnstorm har kommit och gått och trots att det mesta är förstört är nästan alla i byn tillbaka. Men istället för att hjälpas åt att bygga upp byn med det som finns, bråkar alla och försöker roffa åt sig mest. Så uppenbarar sig en oväntad lösning - en äkta skattkarta! Genast smider folk planer om att behålla skatten för sig själv. Alba, kompisen Elias och lata geten Yanko bara måste hitta skatten först så att rikedomarna kan delas lika och folk i byn kan bli vänner igen. Kommer de att hinn...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 39 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alexander Karim (författare), Malin Karim (författare), Alexander Karim (berättare), Andrea Femerstrand (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 Mars 2021
Längd 2:49
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179759049
En regnstorm har kommit och gått och trots att det mesta är förstört är nästan alla i byn tillbaka. Men istället för att hjälpas åt att bygga upp byn med det som finns, bråkar alla och försöker roffa åt sig mest. Så uppenbarar sig en oväntad lösning - en äkta skattkarta! Genast smider folk planer om att behålla skatten för sig själv. Alba, kompisen Elias och lata geten Yanko bara måste hitta skatten först så att rikedomarna kan delas lika och folk i byn kan bli vänner igen. Kommer de att hinna? Och kan de stå emot lockelsen att behålla skatten själva? "Rikast i världen" är ett spännande äventyr som också ställer viktiga frågor om solidaritet, vänskap och vad som egentligen är värt något i livet. "Rikast i världen" är den fristående fortsättningen på "Modigast i världen", ännu ett spännande äventyr om rädda Alba, hennes lata get Yanko och flera av deras vänner.