Rex och Lisa och den hemliga koden (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Dori Hillestad Butler (författare), Sofia Rönnegård (berättare)

Rex och Lisa och den hemliga koden (Rex och Lisa #3) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Rex matte Lisa får ett brev. Men hon kan inte läsa vad det står, för det är skrivet på ett hemligt språk. Och vem kommer brevet ifrån? Rex vet förstås ganska snart vem som skrivit brevet, och försöker förgäves berätta det för Lisa. När Lisas kompis Simon får ett likadant brev, måste de lösa fallet med den hemliga koden. Ännu en charmig bok om hunden Rex och hans människa Lisa. Det är Rex som är berättare i boken och han försöker som vanligt hjälpa Lisa att lösa problemet. Tänk om Lisa bara k...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Dori Hillestad Butler (författare), Catharina Andersson (översättare), Sofia Rönnegård (berättare), Nancy Meyers (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 10 Mars 2021
Längd 0:17
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Rex och Lisa
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179873363
Rex matte Lisa får ett brev. Men hon kan inte läsa vad det står, för det är skrivet på ett hemligt språk. Och vem kommer brevet ifrån? Rex vet förstås ganska snart vem som skrivit brevet, och försöker förgäves berätta det för Lisa. När Lisas kompis Simon får ett likadant brev, måste de lösa fallet med den hemliga koden. Ännu en charmig bok om hunden Rex och hans människa Lisa. Det är Rex som är berättare i boken och han försöker som vanligt hjälpa Lisa att lösa problemet. Tänk om Lisa bara kunde lyssna på honom! Med varma och humoristiska bilder som förstärker handlingen, får vi följa Rex och Lisa när de löser mysterier i vardagen. Rex älskar sin matte Lisa och hon älskar sin lurviga, matglada och – något lata – hund. Tillsammans är de ett oslagbart team. År 2018 fick Rex och Lisa ett hedersomnämnande till det prestigefyllda priset Theodor Seuss Geisel Award för bästa amerikanska bok för nybörjarläsare. Detta är tredje boken om Rex och Lisa. De två andra är Rex och Lisa och de stulna kexen, och Rex och Lisa och den försvunna tanden.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.