Resan till Pegasia (ljudbok) av Matthew K Manni
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Pris 215 kr
(0)
En rosa enhörning stirrar på Xander. Xander har visserligen sett enhörningar förut. Tre stycken till och med. Men de är ruttna och kräks regnbågar och bor på soptippen bakom äppelodlingen. Och INGEN av dem är rosa och luktar bubbelgum. Som den här. När en ny enhörning dyker upp på jorden börjar en spännande, knäpp och osannolik resa mellan parallella världar. Det här är perfekta kapitelböcker för läsare som gillar knasiga och skruvade berättelser. Med ett snabbt och träffsäkert språk efterli...
Ljudbok 215 kr Pris E-Bok 215 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Matthew K Manning (författare), Måns Westling (berättare), Peter Eronson (översättare), Joey Ellis (illustratör)
Utgiven 6 September 2021
Längd 1:06
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180081955
En rosa enhörning stirrar på Xander. Xander har visserligen sett enhörningar förut. Tre stycken till och med. Men de är ruttna och kräks regnbågar och bor på soptippen bakom äppelodlingen. Och INGEN av dem är rosa och luktar bubbelgum. Som den här. När en ny enhörning dyker upp på jorden börjar en spännande, knäpp och osannolik resa mellan parallella världar. Det här är perfekta kapitelböcker för läsare som gillar knasiga och skruvade berättelser. Med ett snabbt och träffsäkert språk efterliknar böckerna om Xander tecknade tv-seriers rappa humor och flippade universum. Har du läsare som gillar enhörningar, roliga zombier, fartfyllda äventyr, parallella världar eller bara skruvad humor så är det här precis rätt bok för dem! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.