Reload : så blir du återhämtningssmart (ljudbok
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Henrik Fexeus (författare), Catharina Enblad (författare), Henrik Fexeus (berättare), Catharina Enblad (berättare)

Reload : så blir du återhämtningssmart ljudbok

Pris 75 kr
(0)
Den första praktiska handboken om återhämtning! Det behöver inte vara farligt att stressa, men det är livsfarligt att inte återhämta sig. Tyvärr är det just återhämtning som många missar. ”Reload” är en handbok baserad på den senaste forskningen som ger dig praktiska tekniker för att skapa ett återhämtningssmart liv. Du lär dig hantera den hektiska vardagen utan att brytas ner av hälsofarlig stress. Istället kan du forma ett roligare liv där du dessutom orkar ännu mer. Genom att hitta din p...
Ljudbok 75 kr Pris E-Bok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Henrik Fexeus (författare), Catharina Enblad (författare), Henrik Fexeus (berättare), Anna Ågren (annat), Catharina Enblad (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 21 Augusti 2019
Längd 5:39
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274406
Den första praktiska handboken om återhämtning! Det behöver inte vara farligt att stressa, men det är livsfarligt att inte återhämta sig. Tyvärr är det just återhämtning som många missar. ”Reload” är en handbok baserad på den senaste forskningen som ger dig praktiska tekniker för att skapa ett återhämtningssmart liv. Du lär dig hantera den hektiska vardagen utan att brytas ner av hälsofarlig stress. Istället kan du forma ett roligare liv där du dessutom orkar ännu mer. Genom att hitta din personliga återhämtningstyp förstår du hur du fysiskt och mentalt kan ladda dina batterier – utan att skära ner på sådant du tycker är roligt.