Ravenspur : Rosornas krig IV (ljudbok) av Conn
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Conn Iggulden (författare), Torsten Wahlund (berättare)

Ravenspur : Rosornas krig IV (Rosornas krig #4) ljudbok

85 kr
(0)
England, 1470. Kung Edward av York har drivits ut ur England. Drottning Elizabeth och hennes barn har sökt skydd i Westminster Abbey. Familjen Lancaster har vunnit kronan. Edward av York vill återta tronen med alla medel och anländer till Ravenspur med en stukad armé och sin bror Richard vid sin sida. Men, när deras egentlige fiende Henry Tudor gör anspråk på tronen leder det till Bosworth Field och den strid som blir slutet för Rosornas krig. Ravenspur är den fjärde och avslutande delen ...
Ljudbok 85 kr E-Bok 69 kr
Författare Torsten Wahlund (berättare), Conn Iggulden (författare), Jojo Form AB (annat), Hjalmar Manfred Svensson (översättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 24 Oktober 2017
Längd 16:21
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176515938
England, 1470. Kung Edward av York har drivits ut ur England. Drottning Elizabeth och hennes barn har sökt skydd i Westminster Abbey. Familjen Lancaster har vunnit kronan. Edward av York vill återta tronen med alla medel och anländer till Ravenspur med en stukad armé och sin bror Richard vid sin sida. Men, när deras egentlige fiende Henry Tudor gör anspråk på tronen leder det till Bosworth Field och den strid som blir slutet för Rosornas krig. Ravenspur är den fjärde och avslutande delen i Conn Igguldens romanserie om Rosornas krig.