Rasmus Nalle räddar prinsessan Nanna (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare)

Rasmus Nalle räddar prinsessan Nanna (Rasmus Nalle) ljudbok

Pris 29 kr
(0)
Det är en vanlig dag i Rasmus Nalles liv när han plötsligt hör ett skrik utifrån havet. Med hjälp av kikaren ser Rasmus och hans vänner en stackars prinsessa som håller på att drunkna i de höga vågorna. De skyndar sig ut på skeppet Mary och räddar prinsessan Nanna. Hon kommer från Solrosön så de styr kosan dit. Solrosorna är så höga att de går vilse och de klättrar upp på ett berg för att hitta slottet där Nannas föräldrar bor. När de till slut kommer fram blir det fest och ståhej, hela kväll...
Ljudbok 29 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare), Lisa Fransson (översättare)
Förlag SAGA Kids
Utgiven 16 Februari 2022
Längd 0:14
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Rasmus Nalle
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726630619
Det är en vanlig dag i Rasmus Nalles liv när han plötsligt hör ett skrik utifrån havet. Med hjälp av kikaren ser Rasmus och hans vänner en stackars prinsessa som håller på att drunkna i de höga vågorna. De skyndar sig ut på skeppet Mary och räddar prinsessan Nanna. Hon kommer från Solrosön så de styr kosan dit. Solrosorna är så höga att de går vilse och de klättrar upp på ett berg för att hitta slottet där Nannas föräldrar bor. När de till slut kommer fram blir det fest och ståhej, hela kvällen lång! Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder. Rasmus Nalle har, ända sedan den första utgåvan år 1951, varit en älskad figur hos både barn och vuxna med barnsliga sinnen. Rasmus Nalle älskar pannkakor, och tillsammans med sina vänner och far han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!