Rasmus Nalle räddar julen (ljudbok) av Carla Ha
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare)

Rasmus Nalle räddar julen (Rasmus Nalle) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Följ med på ett spännande juläventyr med Rasmus Nalle och hans vänner. På det fina skeppet Mary reser de till Nordpolen för att hjälpa självaste jultomten. Nissarna i paketverkstaden har blivit sjuka på grund av kanelbrist, så Rasmus och vännerna ger sig ut på havet mot en sydhavsö för att hämta hem kanel. Men på vägen stöter de på hinder – snöstorm och motorproblem – och frågan är om de kommer hinna fram till jul. Boken innehåller 24 korta kapitel. Carla Hansen (1906-2001) var en dansk fö...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare), Lisa Fransson (översättare)
Förlag SAGA Kids
Utgiven 22 December 2021
Längd 2:19
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Rasmus Nalle
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726630534
Följ med på ett spännande juläventyr med Rasmus Nalle och hans vänner. På det fina skeppet Mary reser de till Nordpolen för att hjälpa självaste jultomten. Nissarna i paketverkstaden har blivit sjuka på grund av kanelbrist, så Rasmus och vännerna ger sig ut på havet mot en sydhavsö för att hämta hem kanel. Men på vägen stöter de på hinder – snöstorm och motorproblem – och frågan är om de kommer hinna fram till jul. Boken innehåller 24 korta kapitel. Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder. Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!