Rasmus Nalle och gnällprinsen (ljudbok) av Carl
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare)

Rasmus Nalle och gnällprinsen (Rasmus Nalle) ljudbok

Pris 19 kr
(0)
Rasmus Nalle och vännerna är på resa med det fantastiska skeppet Mary när Pino plötsligt hör någon som gråter. Vem kan det vara? De närmar sig ett slott, och i slottet bor en drottning och en prins. Han kallas gnällprinsen, för han är aldrig nöjd. Pannkakorna är för stora, för runda eller för varma. Äpplena är för små eller för gröna. Kanske kan Rasmus och hans vänner få prinsen att sluta gnälla? Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm...
Ljudbok 19 kr Pris E-Bok 35 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Lisa Fransson (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 14 Februari 2022
Längd 0:11
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Rasmus Nalle
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726630527
Rasmus Nalle och vännerna är på resa med det fantastiska skeppet Mary när Pino plötsligt hör någon som gråter. Vem kan det vara? De närmar sig ett slott, och i slottet bor en drottning och en prins. Han kallas gnällprinsen, för han är aldrig nöjd. Pannkakorna är för stora, för runda eller för varma. Äpplena är för små eller för gröna. Kanske kan Rasmus och hans vänner få prinsen att sluta gnälla? Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder. Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!