Rasmus Nalle hjälper Pip och Den rullande sänge
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare)

Rasmus Nalle hjälper Pip och Den rullande sängen (Rasmus Nalle) ljudbok

Pris 29 kr
(0)
Två klassiska historier om Rasmus Nalle och hans vänner. I den ena får vi möta fågelmamman Pip som vägrar låta Rasmus såga ner hennes träd – så länge han inte hittar ett nytt ställe där hon och hennes små ägg kan bo. Men inget träd är fint nog för Pip, och ingen buske härlig nog. Så Rasmus kommer på den briljanta idén att bygga en fågelholk! I den andra berättelsen fortsätter snickeriet. Den här gången vill Rasmus bygga en rullande säng, så att han kan ta sovmorgon medan sängen kör honom till...
Ljudbok 29 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare), Lisa Fransson (översättare)
Förlag SAGA Kids
Utgiven 17 Februari 2022
Längd 0:10
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Rasmus Nalle
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726630732
Två klassiska historier om Rasmus Nalle och hans vänner. I den ena får vi möta fågelmamman Pip som vägrar låta Rasmus såga ner hennes träd – så länge han inte hittar ett nytt ställe där hon och hennes små ägg kan bo. Men inget träd är fint nog för Pip, och ingen buske härlig nog. Så Rasmus kommer på den briljanta idén att bygga en fågelholk! I den andra berättelsen fortsätter snickeriet. Den här gången vill Rasmus bygga en rullande säng, så att han kan ta sovmorgon medan sängen kör honom till skolan. Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder. Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!