Rasmus Nalle blir storebror (ljudbok) av Carla
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare)

Rasmus Nalle blir storebror (Rasmus Nalle) ljudbok

Pris 29 kr
(0)
Rasmus Nalle och hans vänner ska bygga om en gammal barnvagn till lådbil för att delta i en lådbilstävling. Just då överraskar Rasmus mamma med att ta hem en elefantbebis vid namn Fjant. De ska ta hand om honom några dagar och Rasmus tvingas hjälpa till. Han har inte en sekund över till att bygga lådbil! Det är blöjor som ska bytas, lakan som ska tvättas och flaskor som ska diskas. Dagen då tävlingen ska äga rum går rasmus och vänner på en dyster promenad med Fjant i barnvagnen. Men plötsligt...
Ljudbok 29 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare), Lisa Fransson (översättare)
Förlag SAGA Kids
Utgiven 1 Mars 2022
Längd 0:09
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Rasmus Nalle
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726630459
Rasmus Nalle och hans vänner ska bygga om en gammal barnvagn till lådbil för att delta i en lådbilstävling. Just då överraskar Rasmus mamma med att ta hem en elefantbebis vid namn Fjant. De ska ta hand om honom några dagar och Rasmus tvingas hjälpa till. Han har inte en sekund över till att bygga lådbil! Det är blöjor som ska bytas, lakan som ska tvättas och flaskor som ska diskas. Dagen då tävlingen ska äga rum går rasmus och vänner på en dyster promenad med Fjant i barnvagnen. Men plötsligt sprutar Fjant mjölk mjölk rakt på dem, vagnen far iväg ner för en brant backe och loppet är igång! Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder. Rasmus Nalle har varit en älskad figur bland barn och barnsliga själar sedan det första numret om den lilla björnen och hans vänner publicerades år 1951. Rasmus Nalle älskar pannkakor och tillsammans med sina vänner reser han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!