Puma Swede : mitt liv som porrstjärna (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Puma Swede (författare), Jan Ekholm (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)

Puma Swede : mitt liv som porrstjärna ljudbok

179 kr
(0)
Puma Swede eller Johanna som hon egentligen heter är Sveriges i särklass mest kända internationella porrstjärna. Som tonåring var hon en hopplöst nördig hästtjej som enligt de andra tjejerna i stallet var dömd till ett liv utan killar. Men några år senare upptäcktes hon på en gata i Stockholm och övertalades att bli glamourmodell i USA. När hon insåg att det fanns mer pengar att tjäna på att ha sex framför kameran åkte de sista kläderna av och plötsligt förvandlades hon till Puma Swede, en av...
179 kr
45 kr
Författare Puma Swede (författare), Jan Ekholm (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 23 Maj 2014
Längd 6:32
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170369636
Puma Swede eller Johanna som hon egentligen heter är Sveriges i särklass mest kända internationella porrstjärna. Som tonåring var hon en hopplöst nördig hästtjej som enligt de andra tjejerna i stallet var dömd till ett liv utan killar. Men några år senare upptäcktes hon på en gata i Stockholm och övertalades att bli glamourmodell i USA. När hon insåg att det fanns mer pengar att tjäna på att ha sex framför kameran åkte de sista kläderna av och plötsligt förvandlades hon till Puma Swede, en av världens hetaste porrskådisar. Med en stor portion humor tar det blonda bombnedslaget Puma med oss på krävande inspelningsdagar, låter oss kika in bakom kulisserna och presenterar oss för sina vänner och branschens udda karaktärer. Vi åker på strippklubbsturnéer och till galna finska sexmässor. Vi får vara med om vilt festande och svajigt helikoptersex (som hamnar på de amerikanska skvallertidningarnas förstasidor). Och så blir det knäppa webbkamerashower tillsammans med väninnorna, det snabbaste sättet att dra in pengar i dagens porrvärld. Men bortom festandet finns också en grå vardag. Parasiter som "suitcase pimps" - managerpojkvänner som blandar ihop kärlek, svartsjuka och pengar - ställer till det. För att inte tala om den där klumpen i magen inför varje hiv-test. Puma ifrågasätter även samhällets normer. Varför kan en tjej inte ha många olika partner och en omättlig aptit på kravlöst sex utan att betraktas som störd? Och varför stämplas kvinnliga porrskådisar per automatik som hjälplösa offer?
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

bra

Läsvärd

Det här är en biografi om en porrstjärna. Ja, det finns sex med i raderna men det är heller inte syftet med boken. Den här boken ger insyn i en av Sveriges mest internationellt kända porrstjärnor. Jag tycker att den här boken är helt klart läsvärd. Fem stjärnor.