Prylbanta : färre saker, större frihet (ljudbok
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Elisabeth Byström (författare), Johan Ernfors (författare), Niklas Lindblad (berättare)

Prylbanta : färre saker, större frihet ljudbok

Pris 149 kr
(0)
Känner du stundtals att dina prylar äger dig istället för tvärtom? Har du lagt märke till att majoriteten av dina kläder och saker nästan aldrig används? Är din erfarenhet att ytterligare förvaring och bättre organisering sällan är en långsiktig lösning? Står du handfallen inför uppgiften att rensa bland alla prylar som inte tillför värde i ditt liv? I Prylbanta får du ta del av de bästa tipsen från paret bakom Minimalisterna som under många år bloggat om sin resa mot ett friare liv med färr...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Elisabeth Byström (författare), Johan Ernfors (författare), Niklas Lindblad (berättare), Lukas Möllersten (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 28 Juni 2019
Längd 6:12
Genrer Hem & Trädgård, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113088631
Känner du stundtals att dina prylar äger dig istället för tvärtom? Har du lagt märke till att majoriteten av dina kläder och saker nästan aldrig används? Är din erfarenhet att ytterligare förvaring och bättre organisering sällan är en långsiktig lösning? Står du handfallen inför uppgiften att rensa bland alla prylar som inte tillför värde i ditt liv? I Prylbanta får du ta del av de bästa tipsen från paret bakom Minimalisterna som under många år bloggat om sin resa mot ett friare liv med färre prylar. En livsstil som inte bara frigör tid, mental energi och pengar till sådant som du verkligen bryr dig om, utan som även gör det enklare och roligare att agera på ett sätt som är mer hållbart ur miljösynpunkt och mer försvarbart ur ett humanistiskt perspektiv. Du kommer aldrig att se på prylar på samma sätt igen!