Presidentens son (ljudbok) av Fay Weldon
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Fay Weldon (författare), Åsa Kjellmann Erici (berättare), Åsa Kjellman Erici (berättare)

Presidentens son ljudbok

109 kr
(0)
'Det är synd att Jason inte är äldre. Han skulle utan vidare ha vunnit en tävling om att bli Dandy Ivels dubbelgångare.'  Isabel Acre har allt. Två fina barn, en underbar make och ett vackert hus i London. Hennes kontrakt på BBC har förlängts, och hon har fått sin egen talkshow. Primärvalssäsongen är i full gång i USA, och nyheterna är fulla av analyser kampanjerna och bilder på kandidaterna. Den dynamiska politikern Dandy Ives förväntas vinna, men hans kandidatur skapar oväntade problem på ...
Ljudbok 109 kr E-Bok 45 kr
Författare Fay Weldon (författare), Annika Preis (översättare), Åsa Kjellmann Erici (berättare), Åsa Kjellman Erici (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 29 December 2017
Längd 8:14
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711803011
'Det är synd att Jason inte är äldre. Han skulle utan vidare ha vunnit en tävling om att bli Dandy Ivels dubbelgångare.'  Isabel Acre har allt. Två fina barn, en underbar make och ett vackert hus i London. Hennes kontrakt på BBC har förlängts, och hon har fått sin egen talkshow. Primärvalssäsongen är i full gång i USA, och nyheterna är fulla av analyser kampanjerna och bilder på kandidaterna. Den dynamiska politikern Dandy Ives förväntas vinna, men hans kandidatur skapar oväntade problem på andra sidan Atlanten. Något håller Isabel vaken om nätterna, det finns en oro som vägrar släppa taget om henne. Snart börjar rykten spridas, och den bakgrund som hon kämpat så hårt för att begrava i historien kommer återigen fram för att rasera hennes liv. Fay Weldon (född 1931) är en engelsk författare som skriver med stor inlevelse, kärlek och humor om hur det är att vara kvinna. Hon har skrivit flera romaner och noveller men även tv-drama, kulturjournalistik och en självbiografi.