Presidentens son (ljudbok) av Fay Weldon
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Fay Weldon (författare), Åsa Kjellmann Erici (berättare), Åsa Kjellman Erici (berättare)

Presidentens son ljudbok

Pris 119 kr
(0)
Australienskan Isabel Rust har i London fått allt hon någonsin kunnat önska sig: en egen talkshow på BBC, en make som mer än gärna delar hushållssysslorna och en alldeles perfekt liten son. Ändå vaknar hon en natt av att en röst inom henne skriker att något är fel. Alldeles fruktansvärt fel. Men vad? När sexårige Jason plötsligt blir utåtagerande är maken Homer inte sen med att föreslå terapi, men Isabel är tveksam. Det finns hemligheter i hennes förflutna som hon inte gärna vill släppa upp t...
Ljudbok 119 kr Pris E-Bok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Fay Weldon (författare), Annika Preis (översättare), Åsa Kjellmann Erici (berättare), Åsa Kjellman Erici (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 29 December 2017
Längd 8:14
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711803011
Australienskan Isabel Rust har i London fått allt hon någonsin kunnat önska sig: en egen talkshow på BBC, en make som mer än gärna delar hushållssysslorna och en alldeles perfekt liten son. Ändå vaknar hon en natt av att en röst inom henne skriker att något är fel. Alldeles fruktansvärt fel. Men vad? När sexårige Jason plötsligt blir utåtagerande är maken Homer inte sen med att föreslå terapi, men Isabel är tveksam. Det finns hemligheter i hennes förflutna som hon inte gärna vill släppa upp till ytan. Hemligheter, som kan göra att hon förlorar allt. I USA pågår primärvalen för fullt och namnet på allas läppar är Dandridge 'Dandy' Ivel. Han är den liberala politikens guldgosse och en självklar kandidat till presidentposten. Ingenting får hota hans kampanj, inte nu när de är så nära. Men på andra sidan Atlanten finns en person som har makten att slå Dandys drömmar i spillror. Där bor kvinnan han en gång älskat, under en kort men intensiv kärleksaffär. Och vid hennes sida finns en pojke, som skulle kunna vara hans kopia... 'Presidentens son' är en nervkittlande spänningsroman som håller läsaren på tårna. Fay Weldon, född 1931, är en prisbelönt engelsk författare och dramatiker från Birmingham. Hon har bl.a. tilldelats den ärofyllda brittiska imperieorden Commander of the Most Excellent Order of the British Empire. Weldon är kanske mest känd för sin populära roman 'En hondjävuls liv och lustar' från 1983.