Potensgivarna (lättläst) (ljudbok) av Karin Bru
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Brunk Holmqvist (författare), Helena Gripe (berättare)

Potensgivarna (lättläst) (Snabbläst) ljudbok

95 kr
(0)
Boken är en bearbetning av romanen Potensgivarna. Systrarna Tilda och Elida har bott i samma omoderna stuga i hela sitt liv. Världen förändras, men systrarna fortsätter att hämta vatten i brunnen och gå på utedasset. Deras yngre bror Rutger vill ha stugan och han försöker få dem att flytta till ett hem för äldre. Då ska de få det bekvämt med vatten och toalett inne. Men systrarna vill bo kvar och de bestämmer sig i hemlighet för att starta en postorderfirma som säljer potensmedel för att få ...
Ljudbok 95 kr E-Bok 185 kr
Författare Karin Brunk Holmqvist (författare), Helena Gripe (berättare), Tomas Dömstedt (redaktör), Tintin Blackwell (annat)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 29 Januari 2019
Längd 0:57
Genrer Annan Skönlitteratur, Skönlitteratur
Serie Snabbläst
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177237297
Boken är en bearbetning av romanen Potensgivarna. Systrarna Tilda och Elida har bott i samma omoderna stuga i hela sitt liv. Världen förändras, men systrarna fortsätter att hämta vatten i brunnen och gå på utedasset. Deras yngre bror Rutger vill ha stugan och han försöker få dem att flytta till ett hem för äldre. Då ska de få det bekvämt med vatten och toalett inne. Men systrarna vill bo kvar och de bestämmer sig i hemlighet för att starta en postorderfirma som säljer potensmedel för att få ihop pengar till en vattenklosett. När det kommer en beställning från Rutger blir de nervösa, ska deras hemlighet nu komma ut?  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.