Positiv Meditation med självstärkande budskap (
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mia de Neergaard (författare), Mia de Neergaard (berättare)

Positiv Meditation med självstärkande budskap ljudbok

69 kr
(0)
Positiv Meditation är en ny form av ljudbok med underbart guidade och djupt avslappnande meditationer, fyllda med självstärkande kärleksfulla budskap. Du kan själv välja hur du vill använda Positiv Meditation, om du vill du lyssna på meditationerna var för sig, tillsammans i en enda härligt lång meditation eller så kombinerar du dem på ett sätt som känns bra för dig, utifrån den tid du har och vad du vill uppnå, när på dagen du lyssnar och hur du vill känna dig och må efteråt. Positiv Medit...
69 kr
Författare Mia de Neergaard (författare), Mia de Neergaard (berättare), Carl-Johan de Neergaard (annat), Henrik Espelund (annat)
Utgiven 18 September 2015
Längd 0:56
Genrer Konst, Musik, Teater, Film, Psykologi Och Pedagogik, Familj & Hälsa, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789197706551
Positiv Meditation är en ny form av ljudbok med underbart guidade och djupt avslappnande meditationer, fyllda med självstärkande kärleksfulla budskap. Du kan själv välja hur du vill använda Positiv Meditation, om du vill du lyssna på meditationerna var för sig, tillsammans i en enda härligt lång meditation eller så kombinerar du dem på ett sätt som känns bra för dig, utifrån den tid du har och vad du vill uppnå, när på dagen du lyssnar och hur du vill känna dig och må efteråt. Positiv Meditation är för vår nya tidsålder och för dig som önskar inre balans och positiva förändringar. När du lyssnar på ljudboken regelbundet, höjs din egen energinivå. Du är med och skapar din framtid så som du vill ha den. Du får uppleva din naturliga livskraft, ökad glädje och kreativitet. Det är nästan som magi…  Mia´s varma och mjuka röst leder dig i samklang med vackra, harmoniska toner av harpa, piano, gitarr, helande naturljud, havets vågor och stilla fågelsång. 1. Du har redan lyckats. 4:57 2. Uppskattning. 8:33 3. Du är alltid älskad. 23:27 4. Skapa ditt drömliv. 8:07 5. Uppvakande. 5:11 6. Tystnad. 5:00 Mia de Neergaard är uppskattad och ansedd lärare i personlig utveckling med drygt 20 års erfarenhet. Mia leder dig till din högsta potential och hjälper dig att vara närvarande i livet - nu när det pågår.