Ponnydetektiverna. Phantom - en sista chans (lj
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Belinda Rapley (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)

Ponnydetektiverna. Phantom - en sista chans (Ponnydetektiverna #4) ljudbok

Pris 99 kr
(1)
Ponnydetektiverna: Del 4. Efter sommaren har Charlie snabbt vuxit sig för stor för sin ponny Pirate och är tvungen att hitta en fodervärd som kan ta hand om honom. Själv har hon redan en ny häst – fullblodsblandningen Phantom. Men trots att deras första veckor tillsammans börjar bra visar han sig snart vara nästan omöjlig att ha att göra med. Phantom är både svårriden och har ett oförutsägbart humör. Och att hitta den perfekta fodervärden till Pirate visar sig dessutom vara lättare sagt än g...
Ljudbok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Belinda Rapley (författare), Carina Jansson (översättare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Gunnar Palmgren (annat)
Utgiven 5 Februari 2018
Längd 3:09
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177792758
Ponnydetektiverna: Del 4. Efter sommaren har Charlie snabbt vuxit sig för stor för sin ponny Pirate och är tvungen att hitta en fodervärd som kan ta hand om honom. Själv har hon redan en ny häst – fullblodsblandningen Phantom. Men trots att deras första veckor tillsammans börjar bra visar han sig snart vara nästan omöjlig att ha att göra med. Phantom är både svårriden och har ett oförutsägbart humör. Och att hitta den perfekta fodervärden till Pirate visar sig dessutom vara lättare sagt än gjort! Samtidigt får de fyra tjejerna i Ponnydetektiverna ett nytt mysterium att lösa: Någon tar sig in i deras stall när de är ute och rider, någon som använder deras redskap och sköter om Pirate i smyg. Har det börjat spöka på gården eller är det någon som är ute efter Charlies ponny?