Pomologen (ljudbok) av Jan Sigurd, Hans Venners
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jan Sigurd (författare), Hans Vennersten (författare), André Christenson (berättare)

Pomologen (Varbergsdeckarna #2) ljudbok

179 kr
(0)
Så tidigt flugorna kommer i år, tänker änkan Hillman och viftar bort de efterhängsna djuren från ostsmörgåsen. Vad hon inte vet är att i lägenheten intill är flugorna betydligt fler. Där gör Varbergspolisen en fasansfull upptäckt: Liket av en kvinna med krossat huvud. Detta visar sig vara det första i en serie kallblodiga mord. Av gärnings-mannen finns inga spår och något motiv verkar inte finnas. Poliskommissarie Colbjörnsen och hans spaningsgrupp famlar i blindo. Men under utredningens gång...
179 kr
115 kr
Författare Jan Sigurd (författare), Hans Vennersten (författare), André Christenson (berättare), Markus Hedström (annat)
Utgiven 27 Januari 2017
Längd 8:06
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175237091
Så tidigt flugorna kommer i år, tänker änkan Hillman och viftar bort de efterhängsna djuren från ostsmörgåsen. Vad hon inte vet är att i lägenheten intill är flugorna betydligt fler. Där gör Varbergspolisen en fasansfull upptäckt: Liket av en kvinna med krossat huvud. Detta visar sig vara det första i en serie kallblodiga mord. Av gärnings-mannen finns inga spår och något motiv verkar inte finnas. Poliskommissarie Colbjörnsen och hans spaningsgrupp famlar i blindo. Men under utredningens gång blir det plötsligt smärtsamt uppenbart för kriminalassistenterna Adam och Eva var man absolut inte skall söka några svar … Pomologen är nummer två i en serie kriminalromaner som utspelar sig på Västkusten. Liksom den första, Sanningens pris, är Pomologen skriven av kusinerna Hans Vennersten och Jan Sigurd.