Pojkvännen : Boonsborotrilogin del 2 (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Nora Roberts (författare), Gunilla Leining (berättare)

Pojkvännen : Boonsborotrilogin del 2 (BoonsBorotrilogin #2) ljudbok

99 kr
(0)
I den lilla staden Boonsboro närmar det sig invigning för familjen Montgomerys nyrenoverade värdshus. Den som håller i alla trådar är mellanbrodern Owen, familjens organisatör som har koll på minsta spik i bygget – noggrann enligt honom själv, pedant enligt sina bröder. Men det han inte har planerat är att falla för Avery MacTavish, den eviga singeln som jonglerar pizzor och fakturor i sin restaurang tvärs över gatan… Nora Roberts är född och uppvuxen i Maryland, och i sin senaste romantrilog...
99 kr
69 kr
Författare Nora Roberts (författare), Tove Janson Borglund (översättare), Lisa Zachrisson (annat), Gunilla Leining (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 Januari 2015
Längd 9:05
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176510049
I den lilla staden Boonsboro närmar det sig invigning för familjen Montgomerys nyrenoverade värdshus. Den som håller i alla trådar är mellanbrodern Owen, familjens organisatör som har koll på minsta spik i bygget – noggrann enligt honom själv, pedant enligt sina bröder. Men det han inte har planerat är att falla för Avery MacTavish, den eviga singeln som jonglerar pizzor och fakturor i sin restaurang tvärs över gatan… Nora Roberts är född och uppvuxen i Maryland, och i sin senaste romantrilogi har hon inspirerats av staden Boonsboro, där hon bor med sin familj. Liksom i böckerna har hon rustat upp ett gammalt värdshus som nu är hotell. Med Pojkvännen fortsätter Nora Roberts sin omtyckta trilogi om värdshuset i Boonsboro och människorna runt omkring det.