Playground (ljudbok) av Lars Kepler
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lars Kepler (författare), Angela Kovacs (berättare)

Playground (Playground #1) ljudbok

Pris 109 kr
(2)
Playground – en annan sida av Lars Kepler. Under en insats i Kosovo blir löjtnant Jasmin Pascal-Anderson skjuten och hennes hjärta står stilla under fyrtio sekunder. När hon återvänder till livet kan hon inte sluta tala om att döden börjar med en våldsam hamnstad där de styrande håller på att förlora kontrollen över den organiserade brottsligheten. Jasmin behandlas för sin krigspsykos, lämnar det militära och försöker leva ett stillsamt liv när någonting fruktansvärt händer. Tillsammans m...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lars Kepler (författare), Angela Kovacs (berättare), Kalle Mattsson (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 21 Oktober 2015
Längd 12:35
Genrer Deckare
Serie Playground
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173487962
Playground – en annan sida av Lars Kepler. Under en insats i Kosovo blir löjtnant Jasmin Pascal-Anderson skjuten och hennes hjärta står stilla under fyrtio sekunder. När hon återvänder till livet kan hon inte sluta tala om att döden börjar med en våldsam hamnstad där de styrande håller på att förlora kontrollen över den organiserade brottsligheten. Jasmin behandlas för sin krigspsykos, lämnar det militära och försöker leva ett stillsamt liv när någonting fruktansvärt händer. Tillsammans med sin femårige son hamnar hon i en bilolycka. På sjukhuset upptäcker läkarna en blödning från sonens kranskärl. För att kunna operera honom måste de stanna hans hjärta. Ingen kan svara på om de många vittnesmålen från tillfälligt döda bara beror på att hjärnan reagerar panikartat på syrebristen som uppstår när hjärtat står stilla. Men Jasmin törs inte ta risken. Hon vet att hennes son inte kommer att klara sig tillbaka till livet på egen hand om hamnstaden finns på riktigt. Den andra sidan är en mycket farlig plats och farligast av allt är lekplatsen – playground.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Rekommenderas EJ

Verkar som Lars Kepler (författarparet) har underskattat läsarna. Känns som dom vet att många har ju köpt tidigare böcker. Då gör vi det här experimentet och brainstorma fram något kul... Folk köper ju våra böcker ändå. Nä jag läste aldrig färdigt boken. Urdålig!