Pirat-apor 1: Zombie-sjöjungfrurna anfaller (lj
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Michael Anthony Steele (författare), Joakim Sædén (berättare)

Pirat-apor 1: Zombie-sjöjungfrurna anfaller (Pirat-apor #1) ljudbok

189 kr
(0)
Vattnet skummar, skatterna glittrar och piraterna är håriga! Här kommer den första delen om de hel-knasiga pirat-aporna! Följ med kapten Banan-skägg och hans besättning i sökandet efter skatter på de sju haven. Kapten Banan-skägg tvingar besättningen att finkamma havets botten på jakt efter skatter. Tillslut hittar de en gyllene treudd! Den kommer de kunna få många bananer för! Men plötsligt börjar det åska och skeppet fylls av bleka varelser - till hälften apa, till hälften fisk! Det är sjöj...
189 kr
Författare Michael Anthony Steele (författare), Joakim Sædén (berättare), Stefan Diös (översättare), Pauline Reeves (illustratör)
Utgiven 3 Februari 2020
Längd 0:14
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Pirat-apor
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178817313
Vattnet skummar, skatterna glittrar och piraterna är håriga! Här kommer den första delen om de hel-knasiga pirat-aporna! Följ med kapten Banan-skägg och hans besättning i sökandet efter skatter på de sju haven. Kapten Banan-skägg tvingar besättningen att finkamma havets botten på jakt efter skatter. Tillslut hittar de en gyllene treudd! Den kommer de kunna få många bananer för! Men plötsligt börjar det åska och skeppet fylls av bleka varelser - till hälften apa, till hälften fisk! Det är sjöjungfrur! Men munnarna är fyllda med vassa tänder och på ap-fingrarna finns vassa klor! Det är zombie-sjöjungfrur! Hur ska pirat-aporna klara sig ur den här knipan? Piratapor är en ny serie som garanterar skratt med sina skruvade och spännande äventyr. De tokiga bilderna och korta kapitel gör dem perfekta för den humor-törstande yngre läsaren!