Pinocchios äventyr (ljudbok) av Carlo Collodi
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carlo Collodi (författare), Helena Gripe (berättare)

Pinocchios äventyr (Våra klassiker #4) ljudbok

185 kr
(0)
Den fattige snickaren Geppetto är duktig på att tälja i trä. Ur ett fint stycke pinje-trä täljer han en docka som han kallar Pinocchio. Snart upptäcker Geppetto att dockan lever. Pinocchio får Geppettos sista mynt för att gå och köpa bröd. Men Pinocchio går inte till bageriet, utan råkar istället ut för många spännande äventyr. Och varje gång han försöker ljuga sig ur en knipa växer hans näsa och blir jättelång. Av denna klassiker har Maria Seidemann gjort en rolig och spännande bearbetnin...
185 kr
Författare Carlo Collodi (författare), Helena Gripe (berättare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Maria Seidemann (medförfattare), Petra Probst (illustratör)
Utgiven 3 september 2019
Längd 0:38
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Våra klassiker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178813254
Den fattige snickaren Geppetto är duktig på att tälja i trä. Ur ett fint stycke pinje-trä täljer han en docka som han kallar Pinocchio. Snart upptäcker Geppetto att dockan lever. Pinocchio får Geppettos sista mynt för att gå och köpa bröd. Men Pinocchio går inte till bageriet, utan råkar istället ut för många spännande äventyr. Och varje gång han försöker ljuga sig ur en knipa växer hans näsa och blir jättelång. Av denna klassiker har Maria Seidemann gjort en rolig och spännande bearbetning för barn. Härligt illustrerad av Petra Probst. En älskad trädocka – här varsamt återuppväckt att läsas för och av barn i lågstadiet. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.