Personskada (ljudbok) av Elsebeth Egholm
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Elsebeth Egholm (författare), Kerstin Andersson (berättare)

Personskada (Dicte Svendsen #3) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Det är en varm sensommarkväll när Dicte Svendsen och pojkvännen Bo blir kallade till Århus hamn. Där råder fullkomligt kaos då polisen försöker kväva ett upplopp mellan en grupp invandrarungdomar och ordningsvakter. Men den hotfulla stämningen tar en oväntad vändning när man plötsligt upptäcker kroppen av en död kvinna. Kriminalkommissarie John Wagner tilldelas fallet och det blir hans uppgift att ta reda på vem kvinnan är. Och inte minst: vart har barnet hon nyligen fött tagit vägen? Dic...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Elsebeth Egholm (författare), Anders Timrén (annat), Karin Andrae (översättare), Kerstin Andersson (berättare)
Utgiven 15 Juli 2020
Längd 11:45
Genrer Deckare
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178297092
Det är en varm sensommarkväll när Dicte Svendsen och pojkvännen Bo blir kallade till Århus hamn. Där råder fullkomligt kaos då polisen försöker kväva ett upplopp mellan en grupp invandrarungdomar och ordningsvakter. Men den hotfulla stämningen tar en oväntad vändning när man plötsligt upptäcker kroppen av en död kvinna. Kriminalkommissarie John Wagner tilldelas fallet och det blir hans uppgift att ta reda på vem kvinnan är. Och inte minst: vart har barnet hon nyligen fött tagit vägen? Dicte börjar i sin tur göra egna efterspaningar som leder henne rätt in i en härva av trafficking, invandrarfientlighet och skumma adoptionsbyråer. Något som får förödande konsekvenser för alla inblandade. Elsebeth Egholm är en av Danmarks mest lästa författare och hon har jämförts med storheter som Anne Holt och Liza Marklund. ”Personskada” är tredje, fristående delen i hennes hyllade serie om journalisten Dicte Svendsen.