Pelle Svanslös och julklappstjuvarna : - (ljudb
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Gösta Knutsson (författare), Michael Rönn (författare), Åsa Rönn (författare), Björn Kjellman (berättare)

Pelle Svanslös och julklappstjuvarna : - (Pelle Svanslös) ljudbok

Pris 49 kr
(0)
Det är jul igen i katternas Uppsala, och alla skyndar sig att baka, pynta - och köpa julklappar, förstås! Pelle har ett nytt, fint strömmingskort som han sparat alla sina julklappspengar på. Men just när han ska julhandla på KEA, Katternas Eget Varuhus, försvinner det! Vart kan det ha tagit vägen, kanske är det stulet? Som tur är blir Pelle och Maja inbjudna att tävla i den kluriga TV-frågesporten Kattjakten, där vinstsumman precis räcker till julklappar. Men deras motståndare Bill och Bull ...
Ljudbok 49 kr Pris
Författare Gösta Knutsson (författare), Michael Rönn (författare), Åsa Rönn (författare), Lovisa Lesse (illustratör), Björn Kjellman (berättare), Lovisaa Lesse (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 26 November 2020
Längd 0:26
Genrer 3-6 År, 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179756642

Bokons kunder har även köpt

Det är jul igen i katternas Uppsala, och alla skyndar sig att baka, pynta - och köpa julklappar, förstås! Pelle har ett nytt, fint strömmingskort som han sparat alla sina julklappspengar på. Men just när han ska julhandla på KEA, Katternas Eget Varuhus, försvinner det! Vart kan det ha tagit vägen, kanske är det stulet? Som tur är blir Pelle och Maja inbjudna att tävla i den kluriga TV-frågesporten Kattjakten, där vinstsumman precis räcker till julklappar. Men deras motståndare Bill och Bull har något misstänkt för sig. Är det fusk på gång i TV-studion? En klassisk julberättelse av Gösta Knutsson, återberättad för dagens barn av Åsa och Michael Rönn och inläst av Björn Kjellman. Utgiven i samarbete med Sagogränd.