Patienten (ljudbok) av Sebastian Fitzek
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sebastian Fitzek (författare), Stefan Sauk (berättare)

Patienten ljudbok

117 kr
(0)
Ett försvunnet barn, en desperat pappa, och en resa ner i helvetet. Sexårige Max har varit försvunnen i ett år, och polisen är övertygad om att den nu inspärrade barnamördaren Guido Tramnitz är den som har kidnappat och förmodligen mördat pojken. Guido är dömd för två andra barnamord, och sitter nu på sluten psykiatrisk anstalt, men han vägrar att prata om Max. Riktiga bevis saknas, och Max föräldrar blir alltmer desperata och vill veta sanningen om vad som hänt deras älskade son. Till sl...
117 kr
125 kr
Författare Sebastian Fitzek (författare), Stefan Sauk (berättare), Niklas Lindblad (annat), Sebastian Gröndahl (översättare)
Utgiven 17 Februari 2021
Längd 10:03
Genrer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137501123
Ett försvunnet barn, en desperat pappa, och en resa ner i helvetet. Sexårige Max har varit försvunnen i ett år, och polisen är övertygad om att den nu inspärrade barnamördaren Guido Tramnitz är den som har kidnappat och förmodligen mördat pojken. Guido är dömd för två andra barnamord, och sitter nu på sluten psykiatrisk anstalt, men han vägrar att prata om Max. Riktiga bevis saknas, och Max föräldrar blir alltmer desperata och vill veta sanningen om vad som hänt deras älskade son. Till slut föreslår en av utredarna något extremt; han kan ordna så att pappan Till kan få komma in på samma avdelning som mördaren, med hjälp av en ny identitet och en fejkad journal. Kanske kan han komma nära Guido och få information, eller till och med ett erkännande? Han accepterar erbjudandet, inget kan vara värre än ovissheten. Eller? En thriller i hårresande tempo, där inget är vad det verkar och ingen är att lita på.