Passioner - en erotisk novellsamling av Malin E
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Malin Edholm (författare), Fredrika Eriksson (berättare), Vendela Wrangel (berättare), Gabrielle Andersson (berättare)

Passioner - en erotisk novellsamling av Malin Edholm (LUST) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
”Det förväntas att alla som ligger med tjejer ska ha korta naglar. Det är ett tecken på att en är intresserad av att ha sex med andra tjejer. Felicias naglar skulle rispa mig om hon förde in sina fingrar i min våta slida. Men jag skulle gärna känna de fingrarna över alla andra ställen på min kropp.” På en sommaräng i de norrländska skogarna skriker en kvinna ut sin orgasm mellan två älskare, medan en annan lever ut sin bondagefantasi med en uniformerad polis under Pride, och i en helt annan ...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 79 kr Pris
Författare Malin Edholm (författare), Fredrika Eriksson (berättare), Vendela Wrangel (berättare), Gabrielle Andersson (berättare)
Förlag LUST
Utgiven 5 Mars 2020
Längd 4:42
Genrer Romantik, Romaner, Romantik & Erotik, Skönlitteratur
Serie LUST
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726347289

Bokons kunder har även köpt

”Det förväntas att alla som ligger med tjejer ska ha korta naglar. Det är ett tecken på att en är intresserad av att ha sex med andra tjejer. Felicias naglar skulle rispa mig om hon förde in sina fingrar i min våta slida. Men jag skulle gärna känna de fingrarna över alla andra ställen på min kropp.” På en sommaräng i de norrländska skogarna skriker en kvinna ut sin orgasm mellan två älskare, medan en annan lever ut sin bondagefantasi med en uniformerad polis under Pride, och i en helt annan världsdel hittar en tredje kvinna in under en skogshuggares rutiga skjorta. I denna erotiska novellsamling finns lesbisk romantik, frigörande gruppsex, spännande BDSM-lekar och onanimaraton. Läsaren får bland annat fira erotisk jul, påsk, alla hjärtans dag och midsommar tillsammans med kåta, skamlösa kvinnor som utforskar alla sorts begär, oavsett om det är en äldre man, en bunden polis eller den queera drömmen. Författaren till novellsamlingen är Malin Edholm, utbildad genusvetare som gärna skriver feministiska noveller och utmanar normer.