Paradoxen (ljudbok) av Karin Ersson Ekstam, Lot
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Ersson Ekstam (författare), Lotta Malkar (författare), Anna Godenius (berättare)

Paradoxen (Zara Stolt #2) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
"Paradoxen" är den andra, helt fristående, boken med managementkonsulten Zara Stolt som huvudperson. En trivseldeckare i modern näringslivsmiljö om dolda hemligheter innanför kontorets väggar. Ett stort tyskt elektronikföretag köper upp en mindre svensk ingenjörsfirma, vilket inte ses med blida ögon av alla anställda. I ett läge när internationellt värdefulla företagshemligheter står på spel och det är oklart vem som blir vd i det nya bolaget flyter både gamla och nya konflikter upp till yta...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Karin Ersson Ekstam (författare), Lotta Malkar (författare), Anna Godenius (berättare), Tegel och Hatt (annat)
Utgiven 19 December 2019
Längd 8:15
Genrer Deckare
Serie Zara Stolt
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178295678
"Paradoxen" är den andra, helt fristående, boken med managementkonsulten Zara Stolt som huvudperson. En trivseldeckare i modern näringslivsmiljö om dolda hemligheter innanför kontorets väggar. Ett stort tyskt elektronikföretag köper upp en mindre svensk ingenjörsfirma, vilket inte ses med blida ögon av alla anställda. I ett läge när internationellt värdefulla företagshemligheter står på spel och det är oklart vem som blir vd i det nya bolaget flyter både gamla och nya konflikter upp till ytan. Kulturkrockar och oväntade känslor är bara några av ingredienserna i kampen om chefsstolen. Och frågan är om någon varit beredd att sträcka sig ända till mord?