Paradoxen (ljudbok) av Karin Ersson Ekstam, Lot
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Ersson Ekstam (författare), Lotta Malkar (författare), Anna Godenius (berättare)

Paradoxen (Zara Stolt #2) ljudbok

139 kr
(0)
"Paradoxen" är den andra, helt fristående, boken med managementkonsulten Zara Stolt som huvudperson. En trivseldeckare i modern näringslivsmiljö om dolda hemligheter innanför kontorets väggar. Ett stort tyskt elektronikföretag köper upp en mindre svensk ingenjörsfirma, vilket inte ses med blida ögon av alla anställda. I ett läge när internationellt värdefulla företagshemligheter står på spel och det är oklart vem som blir vd i det nya bolaget flyter både gamla och nya konflikter upp till yta...
139 kr
95 kr
Författare Karin Ersson Ekstam (författare), Lotta Malkar (författare), Anna Godenius (berättare), Tegel och Hatt (annat)
Utgiven 19 December 2019
Längd 8:15
Genrer Deckare
Serie Zara Stolt
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178295678
"Paradoxen" är den andra, helt fristående, boken med managementkonsulten Zara Stolt som huvudperson. En trivseldeckare i modern näringslivsmiljö om dolda hemligheter innanför kontorets väggar. Ett stort tyskt elektronikföretag köper upp en mindre svensk ingenjörsfirma, vilket inte ses med blida ögon av alla anställda. I ett läge när internationellt värdefulla företagshemligheter står på spel och det är oklart vem som blir vd i det nya bolaget flyter både gamla och nya konflikter upp till ytan. Kulturkrockar och oväntade känslor är bara några av ingredienserna i kampen om chefsstolen. Och frågan är om någon varit beredd att sträcka sig ända till mord?