På uppdrag i spökhuset: ett sommaräventyr (ljud
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Erik Magntorn (författare), Erik Magntorn (berättare)

På uppdrag i spökhuset: ett sommaräventyr (Uppdragsserien #2) ljudbok

129 kr
(0)
En dag smyger Olle och Nicke in i ett övergivet gammalt pensionat på Hallandsåsen utanför Båstad. I det förfallna huset möter de Lina, som arbetade som kökspiga på pensionatet för över hundra år sedan, och som färdats genom tiden för att leta efter ett viktigt brev. Pojkarna ger sig genast i kast med uppdraget att försöka hitta brevet och dras snart in i ett gastkramande äventyr. På uppdrag i spökhuset är den andra boken i en serie ungdomsböcker om tidsresor och äventyrliga uppdrag av förfat...
129 kr
Författare Erik Magntorn (författare), Erik Magntorn (berättare), Hans Nilsson (annat), Petter Lawenius (illustratör), Lennart Lindskog (annat)
Utgiven 19 December 2016
Längd 0:56
Genrer 9-12 År, Historia & Arkeologi, Barnböcker, Fackböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175237671
En dag smyger Olle och Nicke in i ett övergivet gammalt pensionat på Hallandsåsen utanför Båstad. I det förfallna huset möter de Lina, som arbetade som kökspiga på pensionatet för över hundra år sedan, och som färdats genom tiden för att leta efter ett viktigt brev. Pojkarna ger sig genast i kast med uppdraget att försöka hitta brevet och dras snart in i ett gastkramande äventyr. På uppdrag i spökhuset är den andra boken i en serie ungdomsböcker om tidsresor och äventyrliga uppdrag av författaren och arkeologen Erik Magntorn och konstnären Petter Lawenius. Musiken är komponerad och framförd av Hans Nilsson.