På djupt vatten (ljudbok) av Lisa Westerlund
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lisa Westerlund (författare), Viktor Åkerblom (berättare)

På djupt vatten (Världen brinner #2) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
Den andra delen av Leahs och Eriks magiska kamp mot miljöförstöringen! Bästa vännerna Leah och Erik har varsitt kristallhalsband. När kristallerna en dag börjar lysa, får de veta att de är magiska, och efter det blir inget sig likt … Tillsammans med elementens väktare – Salam (jord), Chiara (vatten), Idis (eld) och Sera (luft) – är de i fyra böcker med om halsbrytande äventyr fulla av spänning och magi. Allt för att rädda vår planet! I "På djupt vatten", den andra delen i serien, är eleme...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lisa Westerlund (författare), Viktor Åkerblom (berättare), Mattias Andersson (annat), Mattias Andersson (illustratör)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 Juli 2021
Längd 3:59
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179770099
Den andra delen av Leahs och Eriks magiska kamp mot miljöförstöringen! Bästa vännerna Leah och Erik har varsitt kristallhalsband. När kristallerna en dag börjar lysa, får de veta att de är magiska, och efter det blir inget sig likt … Tillsammans med elementens väktare – Salam (jord), Chiara (vatten), Idis (eld) och Sera (luft) – är de i fyra böcker med om halsbrytande äventyr fulla av spänning och magi. Allt för att rädda vår planet! I "På djupt vatten", den andra delen i serien, är elementet vattens väktare, Chiara, dödligt sjuk och Leahs och Eriks hjälp behövs mer än någonsin. Chiaras tillstånd beror på att vattenföroreningar och överfiske skapat stor obalans i haven. Leah, Erik och elementens väktare inser att de behöver få människor över hela planeten att gå samman för att rädda haven. Men hur? Leah och Erik får snabbt en idé – de ska förvandlas till djur. På nära håll ser de hur fiskar och andra havslevande djur går sin död till mötes, och snart är det deras tur … Lyssna också på de andra delarna i serien Världen brinner: "Den osynliga fienden", "Jakten på det vilda" och "I eldens mitt".