På andra sidan förlåtelsen : Att lägga skulden
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Thordis Elva (författare), Tom Stranger (författare), Viktoria Flodström (berättare)

På andra sidan förlåtelsen : Att lägga skulden där den hör hemma ljudbok

89 kr
(0)
När Thordis Elva i mars 2013 sa hejdå till sin treårige son och sin partner var det med många motstridiga känslor inombords. Hon skulle flyga från Reykjavik till andra sidan jorden för att möta den man som våldtog henne när hon var sexton år.Samtidigt gav sig Tom Stranger av från Sydney. Innerst inne undrade han om han förtjänade den här chansen att träffa Thordis. Är det möjligt att läka om man inte ens kan förlåta sig själv?Resan var resultatet av en åtta år lång mejlväxling. Efter hundrata...
89 kr
65 kr
Författare Örjan Sjögren (översättare), Viktoria Flodström (berättare), Thordis Elva (författare), Tom Stranger (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 Mars 2017
Längd 10:32
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176514054
När Thordis Elva i mars 2013 sa hejdå till sin treårige son och sin partner var det med många motstridiga känslor inombords. Hon skulle flyga från Reykjavik till andra sidan jorden för att möta den man som våldtog henne när hon var sexton år.Samtidigt gav sig Tom Stranger av från Sydney. Innerst inne undrade han om han förtjänade den här chansen att träffa Thordis. Är det möjligt att läka om man inte ens kan förlåta sig själv?Resan var resultatet av en åtta år lång mejlväxling. Efter hundratals brev, fyllda med svåra frågor och ännu svårare svar, var det dags att mötas öga mot öga. De bestämde sig för att ses mittemellan sina hemländer, vilket råkade bli Kapstaden, en plats där antalet fall av sexuellt våld är bland de högsta i världen. Under veckan där kom deras liv att ändras för all framtid.På andra sidan förlåtelsen är ett unikt samarbete mellan överlevare och förövare, en sann historia om att våga närma sig det man fruktar allra mest, om att söka försoning och därmed kunna leva vidare. Boken är skriven som ett bidrag till diskussionen om sexuellt våld, med hopp om att en dag kunna få ett slut på det.