Överlista smärtan (ljudbok) av Carin Hjulström,
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carin Hjulström (författare), Karsten Ahlbeck (författare), Carin Hjulström (berättare), Karsten Ahlbeck (berättare)

Överlista smärtan ljudbok

139 kr
(0)
Är du en av de två miljoner svenskar som lider av långvarig smärta? Kanske har du gång på gång sökt hjälp inom vården, men känt dig ensam och misstrodd när du fått höra att det inte syns något på proverna eller på röntgen. Nästan som om du inte borde ha ont. Men när smärtan bitit sig fast uppfattar hjärnan det plågsamma tillståndet som kroppens nya normala med exempelvis depression, sömnbrist, minskad sexlust, minnessvårigheter och utmattning som följd. Men det finns hopp. Med kunskap om medi...
Ljudbok 139 kr E-Bok 145 kr
Författare Carin Hjulström (författare), Karsten Ahlbeck (författare), Carin Hjulström (berättare), Lisa Zachrisson (annat), Karsten Ahlbeck (berättare)
Förlag Bonnier Fakta
Utgiven 8 September 2021
Längd 6:23
Genrer Familj & Hälsa, Hem & Trädgård, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178873869
Är du en av de två miljoner svenskar som lider av långvarig smärta? Kanske har du gång på gång sökt hjälp inom vården, men känt dig ensam och misstrodd när du fått höra att det inte syns något på proverna eller på röntgen. Nästan som om du inte borde ha ont. Men när smärtan bitit sig fast uppfattar hjärnan det plågsamma tillståndet som kroppens nya normala med exempelvis depression, sömnbrist, minskad sexlust, minnessvårigheter och utmattning som följd. Men det finns hopp. Med kunskap om medicinering och egenvård går det att överlista hjärna och kropp. Karsten Ahlbeck, överläkare och smärtspecialist, och Carin Hjulström, journalist och författare med smärtproblematik, har tillsammans skrivit en bok om hur du kan lura smärtan, må bättre och få ett rikare liv.