Otämjbar (ljudbok) av Glennon Doyle, Connon Doy
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Glennon Doyle (författare), Connon Doyle (författare), Alexandra Pascalidou (berättare)

Otämjbar ljudbok

Pris 165 kr
(0)
OTÄMJBAR är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut. Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och insikten om att en familjs väl och ve inte beror på dess struktur utan på varje familjemedlems förmåga ...
Ljudbok 165 kr Pris E-Bok 135 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Glennon Doyle (författare), Connon Doyle (författare), Alexandra Pascalidou (berättare), Anders Nunstedt (översättare)
Förlag A Nice Noise
Utgiven 19 Januari 2021
Längd 10:36
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178531691
OTÄMJBAR är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut. Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och insikten om att en familjs väl och ve inte beror på dess struktur utan på varje familjemedlems förmåga att vara sig själv inför de andra. Det är också en beskrivning om hur vi alla kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser och acceptera våra kroppar, vara stolta över vår ilska och omfamna våra krossade hjärtan och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.   OTÄMJBAR lär oss att vara modiga.   Som Glennon Doyle själv envist brukar säga: Ju modigare vi är, desto lyckligare blir vi. Lås upp dörren till dina inre rum. Vem skulle du vara om du inte begränsade dig själv? Om du inte ägnade lika mycket tid åt att behaga andra? Om du fick bestämma fullt ut över ditt eget liv? Du är inte galen om du längtar efter något mer, något annat. Otämjbar är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut.   Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och hur vi alla kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser, acceptera våra kroppar och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.     Otämjbar lär oss att vara modiga.