Order att döda (ljudbok) av Charles Whiting
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Charles Whiting (författare), Håkan Mohede (berättare)

Order att döda (ATTACK #4) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Det är 1944. Julen står runt hörnet, men högtider har inget värde under ett brinnande krig. I stället planerar en SS-sergeant ett våldsamt stunt. Han har samlat ihop ett gäng tyska soldater, som pratar prickfri engelska och som ska gå inkognito. Klädda i de allierades uniformer ska de ge sig på en av de tyngsta pjäserna bland fienderna. Nämligen självaste general Patton! De ger sig av i en Sherman-pansarvagn med fradga i mungiporna ... Patton behöver minst sagt vara på sin vakt. Charles ...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Charles Whiting (författare), Håkan Mohede (berättare), Karl-Rune à stlund (översättare), Karl-Rune Östlund (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 13 Mars 2018
Längd 4:52
Genrer Historia & Arkeologi, Romaner, Fackböcker, Skönlitteratur
Serie ATTACK
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711970195
Det är 1944. Julen står runt hörnet, men högtider har inget värde under ett brinnande krig. I stället planerar en SS-sergeant ett våldsamt stunt. Han har samlat ihop ett gäng tyska soldater, som pratar prickfri engelska och som ska gå inkognito. Klädda i de allierades uniformer ska de ge sig på en av de tyngsta pjäserna bland fienderna. Nämligen självaste general Patton! De ger sig av i en Sherman-pansarvagn med fradga i mungiporna ... Patton behöver minst sagt vara på sin vakt. Charles Henry Whiting (1926-2007) var en brittisk författare och militärhistoriker som skrev cirka 350 böcker, både skönlitteratur och fackböcker. Han skrev både under eget namn och under pseudonymerna Duncan Harding, Ian Harding, John Kerrigan, Leo Kessler, Klaus Konrad, K.N. Kostov och Duncan Stirling.