Ond kärlek (ljudbok) av Jonathan Kellerman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jonathan Kellerman (författare), Harald Leander (berättare)

Ond kärlek (Alex Delaware) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Barnpsykologen Alex Delaware mottar ett kassettband där någon har spelat in ett skrik och en barnröst som entonigt rabblar orden "ond kärlek, ond kärlek. Ge mig inte ond kärlek!" När hans kollega Milo Sturgis får höra det kopplar han det genast ihop det med mordet på en socialarbetare, där gärningsmannen – en psykiskt sjuk uteliggare – skrikit exakt samma ord. Tillsammans nystar de upp en fruktansvärd historia om barnmisshandel, hat och hämnd. En skakande berättelse om hur det ”goda” kan slå...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jonathan Kellerman (författare), Harald Leander (berättare), Nils Larsson (översättare), Markus Andersson (annat)
Utgiven 27 Mars 2020
Längd 13:07
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178295234
Barnpsykologen Alex Delaware mottar ett kassettband där någon har spelat in ett skrik och en barnröst som entonigt rabblar orden "ond kärlek, ond kärlek. Ge mig inte ond kärlek!" När hans kollega Milo Sturgis får höra det kopplar han det genast ihop det med mordet på en socialarbetare, där gärningsmannen – en psykiskt sjuk uteliggare – skrikit exakt samma ord. Tillsammans nystar de upp en fruktansvärd historia om barnmisshandel, hat och hämnd. En skakande berättelse om hur det ”goda” kan slå över i sin motsats, och hur offer plötsligt förvandlas till förövare. Jonathan Kellerman har välförtjänt kallats ”mästaren av psykologiska thrillers” och jämförts med storheter som Harlan Coben och David Baldacci. Hans böcker om radarparet Alex Delaware och Milo Sturgis har legat etta på topplistor runt om i världen.