Ombytta roller (ljudbok) av Zack Zombie, Peter
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Zack Zombie (författare), Peter M. Eronson (författare), Joakim Sædén (berättare)

Ombytta roller (En Minecraft-zombies dagbok #4) ljudbok

199 kr
(0)
Kommer Zombie att klara av livet som människa? Människors vanor och liv är svårare att förstå sig på än Zombie hade trott. Som den här konstiga dusch-grejen folk envisas med. Eller skolan där alla pratar om en döds-turnering? Kommer Zombie ens överleva till nästa fullmåne när träskhäxan kan hjälpa honom att bli sig själv igen? Vad hade du gjort om du blev en zombie i Minecraft en dag? Eller en människa för den delen! Genom Minecraft zombiens korta dagboksanteckningar får vi en humoristisk bi...
Ljudbok 199 kr E-Bok 199 kr
Författare Zack Zombie (författare), Peter M. Eronson (författare), Peter M. Eronson (översättare), Leon Remstedt (illustratör), Joakim Sædén (berättare)
Utgiven 1 Februari 2021
Längd 0:47
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178818860
Kommer Zombie att klara av livet som människa? Människors vanor och liv är svårare att förstå sig på än Zombie hade trott. Som den här konstiga dusch-grejen folk envisas med. Eller skolan där alla pratar om en döds-turnering? Kommer Zombie ens överleva till nästa fullmåne när träskhäxan kan hjälpa honom att bli sig själv igen? Vad hade du gjort om du blev en zombie i Minecraft en dag? Eller en människa för den delen! Genom Minecraft zombiens korta dagboksanteckningar får vi en humoristisk bild av hur det hade kunnat vara att leva inne i spelet. Och det är inte alltid så lätt. Roligt och vardagsnära för alla som älskar Minecraft, dagböcker eller knasiga äventyr! Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.