Om vi vore perfekta (ljudbok) av Ana Huang
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ana Huang (författare), Charlotta Åkerblom (berättare), Duncan Green (berättare)

Om vi vore perfekta (If Love #4) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Två ex, ett hus. Vad kan gå fel? Olivias framtid är utstakad. I den ingår en utbildning, ett bra jobb på Wall Street och en familj med man och två barn (helst tvillingar, för effektivitetens skull). Dock ingick inte översvämningen som tvingade henne att flytta in hos ex-pojkvännen. Och definitivt inte att han skulle gå runt med bar överkropp, baka cupcakes och se på henne med den där blicken … Sammy hade redan tillräckligt med sitt bageri och sin påträngande familj. Men när Olivia ber om hj...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 117 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ana Huang (författare), Sandra Gustafsson (översättare), Charlotta Åkerblom (berättare), Leo Fróes (annat), Duncan Green (berättare)
Utgiven 13 Juni 2024
Längd 9:43
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Serie If Love
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180007207
Två ex, ett hus. Vad kan gå fel? Olivias framtid är utstakad. I den ingår en utbildning, ett bra jobb på Wall Street och en familj med man och två barn (helst tvillingar, för effektivitetens skull). Dock ingick inte översvämningen som tvingade henne att flytta in hos ex-pojkvännen. Och definitivt inte att han skulle gå runt med bar överkropp, baka cupcakes och se på henne med den där blicken … Sammy hade redan tillräckligt med sitt bageri och sin påträngande familj. Men när Olivia ber om hjälp kan han inte säga nej. Däremot kan han försöka få henne att ångra att hon krossade hans hjärta. I takt med att de lär känna varandra på nytt inser de att det förflutna inte är som det verkar, och att framtiden är allt utom bestämt. Kan de komma över sin stolthet och ge kärleken en andra chans?