Om vi nånsin möts igen (ljudbok) av Ana Huang
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ana Huang (författare), Charlotta Åkerblom (berättare), Duncan Green (berättare)

Om vi nånsin möts igen (If Love #1) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Ett år är allt som krävs för att främlingar ska bli älskare... 19-åriga Farrah Lin kommer att bli kär för första gången under sitt år utomlands i Shanghai. Det har hon bestämt. Det finns bara en liten hake. Hennes blivande man råkar vara hennes bästis pojkvän. Och det finns ju inget värre än att vara kär i någon du inte kan få … Men om hon nu har hittat sitt livs kärlek, varför kan hon inte sluta fantisera om någon annan? Särskilt inte den irriterande kaxige blonde atleten med världens stö...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ana Huang (författare), Sandra Gustafsson (översättare), Charlotta Åkerblom (berättare), Leo Fróes (annat), Duncan Green (berättare)
Utgiven 13 Mars 2024
Längd 8:15
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Serie If Love
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180007146
Ett år är allt som krävs för att främlingar ska bli älskare... 19-åriga Farrah Lin kommer att bli kär för första gången under sitt år utomlands i Shanghai. Det har hon bestämt. Det finns bara en liten hake. Hennes blivande man råkar vara hennes bästis pojkvän. Och det finns ju inget värre än att vara kär i någon du inte kan få … Men om hon nu har hittat sitt livs kärlek, varför kan hon inte sluta fantisera om någon annan? Särskilt inte den irriterande kaxige blonde atleten med världens största ego – och smilgropar.