Om solen aldrig går ner (ljudbok) av Ana Huang
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ana Huang (författare), Charlotta Åkerblom (berättare), Duncan Green (berättare)

Om solen aldrig går ner (If Love #2) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
För fem år sedan krossade han hennes hjärta. Nu är han beredd att göra allt för att få henne tillbaka. Farrah förväntade sig inte att se Blake Ryan när hon klev in i lunchmötet. Hennes första kärlek och största besvikelse. Och nu, i början av frilanskarriären som inredningsdesigner, är han hennes första kund. Blake har både sitt utseende och ett framgångsrikt sportbarsföretag, men på insidan plågas han. Han kommer aldrig att förlåta sig själv för att ha bedragit sitt livs kärlek. När ödet f...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ana Huang (författare), Sandra Gustafsson (översättare), Charlotta Åkerblom (berättare), Leo Fróes (annat), Duncan Green (berättare)
Utgiven 17 April 2024
Längd 8:53
Genrer Romantik, Romantik & Erotik
Serie If Love
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180007160
För fem år sedan krossade han hennes hjärta. Nu är han beredd att göra allt för att få henne tillbaka. Farrah förväntade sig inte att se Blake Ryan när hon klev in i lunchmötet. Hennes första kärlek och största besvikelse. Och nu, i början av frilanskarriären som inredningsdesigner, är han hennes första kund. Blake har både sitt utseende och ett framgångsrikt sportbarsföretag, men på insidan plågas han. Han kommer aldrig att förlåta sig själv för att ha bedragit sitt livs kärlek. När ödet för de samman igen ser han sin chans. De ska hitta tillbaka till varandra – kosta vad det kosta vill.