Om jag dör nu kommer tidningarna skriva mitt na
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Leif Eriksson (författare), Martin Svensson (författare), Pernilla Gesén (författare), Nazanin Nouri (författare), Ella Schartner (berättare)

Om jag dör nu kommer tidningarna skriva mitt namn ljudbok

Pris 99 kr
(0)
2012 flyr Nazanin Nouri tillsammans med sina föräldrar och sin storebror från talibanernas skräckvälde i Afghanistan till Iran, där de blir utsatta för rasism och där hennes pappa fängslas, torteras och sedan skickas tillbaka till Afghanistan. Samtidigt lider Nazanins bror av svår njursvikt och är i akut behov av dialys var tredje dag. Nazanins pappa lyckas åter ta sig till Iran och råkar i händerna på människosmugglare, som i kamp mot klockan för familjen över gränsen till Turkiet. Det visar...
Ljudbok 99 kr Pris E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Leif Eriksson (författare), Martin Svensson (författare), Pernilla Gesén (författare), Nazanin Nouri (författare), Ella Schartner (berättare)
Utgiven 23 Mars 2020
Längd 3:29
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179030681
2012 flyr Nazanin Nouri tillsammans med sina föräldrar och sin storebror från talibanernas skräckvälde i Afghanistan till Iran, där de blir utsatta för rasism och där hennes pappa fängslas, torteras och sedan skickas tillbaka till Afghanistan. Samtidigt lider Nazanins bror av svår njursvikt och är i akut behov av dialys var tredje dag. Nazanins pappa lyckas åter ta sig till Iran och råkar i händerna på människosmugglare, som i kamp mot klockan för familjen över gränsen till Turkiet. Det visar sig dock snart att de inte kan stanna i där. Nazanins bror får inte den vård han behöver och de har knappt mat för dagen. Familjen fortsätter därför sin flykt och hamnar i Grekland och Aten, där de bor i ett rivningshus och börjar drömma om att någon gång kunna ta sig till Sverige. Nazanin är idag 14 år. Det här är hennes berättelse.