Odödlig (ljudbok) av Sharon Bolton
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sharon Bolton (författare), Karin Lithman (berättare)

Odödlig (Lacey Flint #3) ljudbok

Pris 149 kr
(0)
Tredje boken i serien om kriminalpolisen Lacey Flint »En ren glädje att läsa. Spännande hela vägen till slutet.« Lotta Olsson, DN »Bolton leker skickligt med läsarens sympatier och misstänksamhet. Och även om Odödlig verkar närma sig ett för serien ovanligt lyckligt slut så sätter hon allt i gungning igen.« Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet Barney har sett saker. Sådant som inget barn borde se. Och han vet att mördaren snart kommer att slå till igen. Offret kommer att vara ännu en pojk...
Ljudbok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sharon Bolton (författare), Lilian Fredriksson (översättare), Karin Lithman (berättare), Karl G. Fredriksson (översättare)
Förlag Modernista
Utgiven 31 Augusti 2022
Längd 12:43
Genrer Deckare
Serie Lacey Flint
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180631129
Tredje boken i serien om kriminalpolisen Lacey Flint »En ren glädje att läsa. Spännande hela vägen till slutet.« Lotta Olsson, DN »Bolton leker skickligt med läsarens sympatier och misstänksamhet. Och även om Odödlig verkar närma sig ett för serien ovanligt lyckligt slut så sätter hon allt i gungning igen.« Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet Barney har sett saker. Sådant som inget barn borde se. Och han vet att mördaren snart kommer att slå till igen. Offret kommer att vara ännu en pojke, precis som han. Mördaren kommer tömma kroppen på blod och lämna den någonstans vid Themsens strand.  Det kommer inte att finnas några spår för poliserna Dana Tulloch och Mark Joesbury att upptäcka. Och ingen varning om vem som står på tur. Det kommer inte heller att finnas någon bra anledning för den unga polisen Lacey Flint att bli involverad.  Och inte en chans att hon ska kunna hålla sig borta… I svensk översättning av Lilian Fredriksson och Karl G. Fredriksson. SHARON BOLTON hör till Storbritanniens mest hyllade deckar­författare. Hon har bland annat vunnit Mary Higgins Clark Award och emottagit The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap.