Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur :
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lars Lerin (författare), Jan Malmsjö (berättare), Lars Lerin (berättare)

Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur : brev och bilder ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Lars Lerins och Jan Malmsjös brevinläsningar flätas i ljudboken samman av musik framförd av Benny Andersson; pianotoner som förflyttar lyssnaren genom århundradena. "Hem! Det är ändå ett underligt ord! De tre bokstäfverna bilda ett begrepp, som kan få unga cyniker att småle och gamla sjömän att snyta sig ovanligt ihållande. Hvad hemmet är, måste man ut i världen för att lära sig.”Så möts de, Lars Lerin och Carl Larsson, två av landets mest älskade konstnärer från varsitt sekelskifte, men än...
Ljudbok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lars Lerin (författare), Lars Lerin (illustratör), Jan Malmsjö (berättare), Lars Lerin (berättare), Benny Andersson (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 25 April 2018
Längd 1:54
Genrer Biografier, Konst, Musik, Teater, Film, Biografier & Memoarer, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176517055
Lars Lerins och Jan Malmsjös brevinläsningar flätas i ljudboken samman av musik framförd av Benny Andersson; pianotoner som förflyttar lyssnaren genom århundradena. "Hem! Det är ändå ett underligt ord! De tre bokstäfverna bilda ett begrepp, som kan få unga cyniker att småle och gamla sjömän att snyta sig ovanligt ihållande. Hvad hemmet är, måste man ut i världen för att lära sig.”Så möts de, Lars Lerin och Carl Larsson, två av landets mest älskade konstnärer från varsitt sekelskifte, men ändå här och nu. De träffas genom sina brev och kort från det ständiga resandet, i kärleken till sin hembygd. Breven och korten är länken till hemmet och det kända, vardagliga. Det beständiga som alltid är närvarande i resandet. Och slutligen insikten; det går hemåt genom allt.