Nocturne (ljudbok) av Ed McBain
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ed McBain (författare), Rafael Pettersson (berättare)

Nocturne (87:e distriktet #6) ljudbok

145 kr
(0)
En gång fyllde hon konserthallarna med vacker musik, hennes namn stod på alla löpsedlar och hennes framträdanden hyllades i tidningar världen över. Nu ligger Svetlana död på ett kallt golv. Här och nu är hon inget mer än en gammal kvinna med en trasig flaska billig sprit bredvid kroppen och två dödliga skott i bröstet. Även om det vid första anblick ser ut som ett vanligt rånmord, så pekar bevisen åt ett helt annat håll. Och när Carella och Hawes förhör Svetlanas hårda och hobby-sjungande bar...
Ljudbok 145 kr
Författare Ed McBain (författare), Kerstin Gustafsson (översättare), Rafael Pettersson (berättare), Trygve Skogrand (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 8 Juni 2021
Längd 9:32
Genrer Deckare
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113114163
En gång fyllde hon konserthallarna med vacker musik, hennes namn stod på alla löpsedlar och hennes framträdanden hyllades i tidningar världen över. Nu ligger Svetlana död på ett kallt golv. Här och nu är hon inget mer än en gammal kvinna med en trasig flaska billig sprit bredvid kroppen och två dödliga skott i bröstet. Även om det vid första anblick ser ut som ett vanligt rånmord, så pekar bevisen åt ett helt annat håll. Och när Carella och Hawes förhör Svetlanas hårda och hobby-sjungande barnbarn – en kvinna märkligt medföljd av två beväpnade livvakter – börjar jakten på ett saknat kuvert med pengar, och på en mördare som haft mer än rån i sinnet.