Ninjanörden (ljudbok) av Anh Do
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anh Do (författare), Anton Körberg (berättare)

Ninjanörden (Ninja Kid #1) ljudbok

79 kr
(0)
Nelson är så ocool man kan bli. Men på sin tioårsdag upptäcker han att han är en ninja den sista på jorden! Hur ska han lyckas rädda mänskligheten från faror och otäckheter om han inte ens kan sätta på sig kalsongerna rättvänt? När det blir uppenbart att alla Nelsons sinnen mystiskt nog har förstärkts, får han också veta att hans pappa (som Nelson aldrig träffat) minsann var världens bästa ninja! Nelson försöker hålla prestationsångesten borta, men under en skolutflykt blir det han som måst...
79 kr
Författare Anh Do (författare), Sabina Söderlund (översättare), Anton Körberg (berättare), Rebecka Neumann (annat), Jeremy Ley (illustratör)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 6 Mars 2020
Längd 0:58
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Ninja Kid
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132211690
Nelson är så ocool man kan bli. Men på sin tioårsdag upptäcker han att han är en ninja den sista på jorden! Hur ska han lyckas rädda mänskligheten från faror och otäckheter om han inte ens kan sätta på sig kalsongerna rättvänt? När det blir uppenbart att alla Nelsons sinnen mystiskt nog har förstärkts, får han också veta att hans pappa (som Nelson aldrig träffat) minsann var världens bästa ninja! Nelson försöker hålla prestationsångesten borta, men under en skolutflykt blir det han som måste rädda hela klassen från en gigantisk monsterspindel! Ninja Kid är ett galet roligt äventyr från början till slut. Tempot är högt och karaktärerna som gestaltas inlevelsefullt är lätta att tycka om. Omedelbar, knasig och charmig humor!