Nicke Nyfiken i leksaksaffären (ljudbok) av Mar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Margret Rey (författare), H. A. Rey (författare), Michel Riddez (berättare)

Nicke Nyfiken i leksaksaffären (Nicke Nyfiken) ljudbok

Pris 75 kr
(0)
Nicke Nyfiken är en snäll liten apa som är rysligt nyfiken. Idag är Nicke är med på invigningen av en ny leksaksaffär. Oj, vad här finns mycket kul! Men ägaren är inte lika glad över Nicke som klättrar runt på hyllorna och hittar på bus. Han svingar sig i lampan och räcker barnen leksaker. Vilket oväsen! Men ägaren förstår till slut att barnen gillar just den här affären med extra mycket action - tack vare Nicke. Den tyska författaren och illustratören Hans Augusto Rey skapade tillsammans me...
Ljudbok 75 kr Pris E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Margret Rey (författare), H. A. Rey (författare), Susanna Hellsing (översättare), Maria Svedberg (annat), Michel Riddez (berättare), H. A. Rey (illustratör)
Utgiven 1 Maj 2020
Längd 0:05
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129726022
Nicke Nyfiken är en snäll liten apa som är rysligt nyfiken. Idag är Nicke är med på invigningen av en ny leksaksaffär. Oj, vad här finns mycket kul! Men ägaren är inte lika glad över Nicke som klättrar runt på hyllorna och hittar på bus. Han svingar sig i lampan och räcker barnen leksaker. Vilket oväsen! Men ägaren förstår till slut att barnen gillar just den här affären med extra mycket action - tack vare Nicke. Den tyska författaren och illustratören Hans Augusto Rey skapade tillsammans med Margret Rey figuren Nicke Nyfiken och hans bästa vän "Mannen i den gula hatten" för mer än sextio år sedan. Karaktären har blivit omåttligt populär över hela världen. Efter H.A. och Margret Reys populära apa Nicke Nyfiken. Illustrerad i H. A. Reys stil av Martha Weston.