Nicke Nyfiken i djurparken (ljudbok) av H. A. R
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
H. A. Rey (författare), Michel Riddez (berättare)

Nicke Nyfiken i djurparken ljudbok

Pris 75 kr
(0)
Nicke Nyfiken följer med sin vän, Mannen med den gula hatten, till en djurpark där vilda djur får gå fritt. Nicke och hans vän åker runt i jeep och tittar på alla fantastiska djur. Det är nästan som att åka på safari. Nicke blir rysligt nyfiken som alltid! Han ser en flock flamingor som vickar så lustigt på huvudet och han ger sig själv ut på en liten upptäcktsfärd. Plötsligt står han öga mot öga med en noshörningsunge som har rymt från sin mamma. Vilken tur! Ungen fyller nämligen ett år i d...
Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare H. A. Rey (författare), Susanna Hellsing (översättare), Jeannette Wigren (annat), Michel Riddez (berättare), H. A. Rey (illustratör)
Utgiven 15 Maj 2019
Längd 0:07
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129714623
Nicke Nyfiken följer med sin vän, Mannen med den gula hatten, till en djurpark där vilda djur får gå fritt. Nicke och hans vän åker runt i jeep och tittar på alla fantastiska djur. Det är nästan som att åka på safari. Nicke blir rysligt nyfiken som alltid! Han ser en flock flamingor som vickar så lustigt på huvudet och han ger sig själv ut på en liten upptäcktsfärd. Plötsligt står han öga mot öga med en noshörningsunge som har rymt från sin mamma. Vilken tur! Ungen fyller nämligen ett år i dag och man har planerat ett roligt födelsedagskalas i djurparken. Och Nicke blir förstås hedersgäst! En varm och rolig Nicke-bok med klassisk känsla.