Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom h
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lisa Jonsson (författare), Pernilla Karlsson (författare), Lisa Misslisibell Jonsson (författare), Lisa Jonsson (berättare), Lisa Misslisibell Jonsson (berättare)

Ni vann aldrig : Så tog jag mig levande genom högstadiet ljudbok

Pris 65 kr
(1)
En berörande och viktig bok om mobbning, utsatthet och att inte få vara den man är. ”Av någon anledning har folk alltid haft svårt för mig.” För den som följer Misslisibell på Youtube eller Instagram kan det tyckas vara ett konstigt uttalande. I sociala medier syns ju en glad och sprallig tjej som sorglöst berättar om allt från smink till godis och sin kärlek till hästar. Men det man inte ser på ytan är det som har präglat Lisa Jonssons liv allra mest, det som gjorde hennes vardag till en p...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lisa Jonsson (författare), Pernilla Karlsson (författare), Lisa Misslisibell Jonsson (författare), Lisa Jonsson (berättare), Lisa Misslisibell Jonsson (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 12 September 2018
Längd 2:37
Genrer Familj & Hälsa, 12-15 År, Hälsa, Livsstil, Fritid, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178270187
En berörande och viktig bok om mobbning, utsatthet och att inte få vara den man är. ”Av någon anledning har folk alltid haft svårt för mig.” För den som följer Misslisibell på Youtube eller Instagram kan det tyckas vara ett konstigt uttalande. I sociala medier syns ju en glad och sprallig tjej som sorglöst berättar om allt från smink till godis och sin kärlek till hästar. Men det man inte ser på ytan är det som har präglat Lisa Jonssons liv allra mest, det som gjorde hennes vardag till en plåga under hela högstadiet. För Lisa var skolan rena helvetet. Ju mer populär hon blev på Youtube, desto värre blev det i vardagen. Utfrysning, skitsnack och näthat blev en daglig verklighet när vännerna plötsligt vände henne ryggen. Det gick så långt att hon fick byta skola - men även där blev det problem. Här berättar Lisa om sin erfarenhet av mobbning och dess konsekvenser, och om hur fansen blev räddningen när allt annat brast. Hon skriver även om vad mobbning är, om näthat och psykisk ohälsa, samt vad man kan göra om man själv eller ens barn blir utsatt. Boken är faktagranskad av antimobbningsorganisationen Friends.