Nevermoor - Morrigan Crowes magiska förbannelse
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jessica Townsend (författare), Ella Schartner (berättare)

Nevermoor - Morrigan Crowes magiska förbannelse (Nevermoor #1) ljudbok

Pris 89 kr
(0)
Morrigan Crow är född med en förbannelse. Alla vet att hon för otur med sig. Hon får skulden för allt dåligt som händer: från hagelstormar till hjärtattacker och misslyckad sylt. Men det värsta med förbannelsen är att hon kommer att dö på sin elfte födelsedag. När Morrigan väntar på sitt dystra öde blir hon räddad i sista stund av den fantastiske Jupiter North. Han för henne till den mystiska staden Nevermoor. Hon tror att allt har löst sig, men det är bara början. Jupiter har valt ut Morriga...
Ljudbok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jessica Townsend (författare), Carina Jansson (översättare), Mats Minnhagen (illustratör), Ella Schartner (berättare), Monica Sundberg (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 22 Mars 2018
Längd 10:30
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Nevermoor
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178270149
Morrigan Crow är född med en förbannelse. Alla vet att hon för otur med sig. Hon får skulden för allt dåligt som händer: från hagelstormar till hjärtattacker och misslyckad sylt. Men det värsta med förbannelsen är att hon kommer att dö på sin elfte födelsedag. När Morrigan väntar på sitt dystra öde blir hon räddad i sista stund av den fantastiske Jupiter North. Han för henne till den mystiska staden Nevermoor. Hon tror att allt har löst sig, men det är bara början. Jupiter har valt ut Morrigan som kandidat till Wundersamfundet, Nevermoors mest svåråtkomliga skola. Hon ska tävla mot hundratals andra barn i svåra, farliga prövningar. Alla har en extraordinär talang av något slag. Men Morrigan? Vad är hennes talang? Har hon ens någon?Om hon inte klarar prövningarna blir hon utkastad ur Nevermoor – och då kan hon inte undkomma sitt dödliga öde …Ett förtrollat äventyr! En helt egen värld av magiskt silverstoft, svävande paraplyer, levande skuggor, drakar och en gigantisk katt. En bok som har det där extra – en upplevelse att minnas! Härlig, rolig, fantasifull och alldeles underbar. En bok för slukaråldern (och alla andra också). Nevermoor – Morrigan Crows magiska förbannelse är första boken i serien Nevermoor. Den har gjort internationell supersuccé och är såld till nästan 30 länder.