Nattexpressen (ljudbok) av Karin Erlandsson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Erlandsson (författare), Stina Ekblad (berättare)

Nattexpressen ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Elvaåriga Danja och hennes familj åker till mormor, som de brukar göra i december. Men den här gången är inte allting som det ska. Mormor säger konstiga saker, är glömsk och svamlar om en viktig nyckel utan att berätta var den finns och vad den leder till. När mormor sen försvinner vet inte Danja vad hon ska tro. Samma natt väcks hon av tågljud från det övergivna tågspåret utanför mormors hus. Det mystiska tåget heter Nattexpressen. Och Danja går ombord ... Nattexpressen tar med Danja på e...
Ljudbok 115 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Karin Erlandsson (författare), Peter Bergting (illustratör), Stina Ekblad (berättare), Caroline Linhult (annat)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 December 2020
Längd 4:30
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179757120
Elvaåriga Danja och hennes familj åker till mormor, som de brukar göra i december. Men den här gången är inte allting som det ska. Mormor säger konstiga saker, är glömsk och svamlar om en viktig nyckel utan att berätta var den finns och vad den leder till. När mormor sen försvinner vet inte Danja vad hon ska tro. Samma natt väcks hon av tågljud från det övergivna tågspåret utanför mormors hus. Det mystiska tåget heter Nattexpressen. Och Danja går ombord ... Nattexpressen tar med Danja på ett hisnande äventyr där tid och rum följer sina egna regler. Hon sätts på svåra prov och får reda på saker om sina morföräldrar hon inte kunnat ana. Men vart har mormor försvunnit, och kommer hon någonsin tillbaka? "Nattexpressen" är en alldeles magisk bok i 24 kapitel, perfekt för lyssning! Den är skriven av den prisbelönta författaren Karin Erlandsson, som bland annat gjort stor succé med "Pärlfiskaren".