Nätter i Reykjavik (ljudbok) av Arnaldur Indrid
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Arnaldur Indridason (författare), Pale Olofsson (berättare)

Nätter i Reykjavik (Erlendur Sveinsson #11) ljudbok

149 kr
(0)
Möt Erlendur Sveinsson som ung! Ensamvargen Erlendur Sveinsson har precis tagit sin polisexamen och jobbet i Reykjavik är tufft. Våld, brott och misär präglar numera hans vardag. Han kan inte släppa ett ouppklarat dödsfall. En uteliggare han ofta stötte ihop med på nätterna har hittats drunknad i ett dike. Ingen tycks bry sig om vad som har hänt. Men mannens öde griper tag i Erlendur och jakten på sanningen om vad som hänt kommer att ta honom djupt in i Reykjaviks mörka undre värld. Nätter i...
149 kr
Författare Arnaldur Indridason (författare), Miroslav Sokcic (annat), Pale Olofsson (berättare), Ylva Hellerud (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 21 Juli 2020
Längd 10:38
Genrer
Del i serie 11
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113110202
Möt Erlendur Sveinsson som ung! Ensamvargen Erlendur Sveinsson har precis tagit sin polisexamen och jobbet i Reykjavik är tufft. Våld, brott och misär präglar numera hans vardag. Han kan inte släppa ett ouppklarat dödsfall. En uteliggare han ofta stötte ihop med på nätterna har hittats drunknad i ett dike. Ingen tycks bry sig om vad som har hänt. Men mannens öde griper tag i Erlendur och jakten på sanningen om vad som hänt kommer att ta honom djupt in i Reykjaviks mörka undre värld. Nätter i Reykjavik är den elfte delen i serien om poliserna Erlendur Sveinsson, Sigurður Óli och Elínborg.