Nattåget (ljudbok) av Lena Ollmark
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lena Ollmark (författare), Amanda Ooms (berättare)

Nattåget (Mardrömssällskapet #2) ljudbok

105 kr
(0)
Vill du höra något riktigt, riktigt läskigt? Känsliga föräldrar varnas … Mardrömssällskapet har packat sina väskor och klivit ombord på ett nattåg. De samlas i restaurangvagnen tillsammans med både resenärer och tågvärdar som skrattar nervöst medan tåget rullar genom natten. Mardrömssällskapets uppgift är att berätta så hemska historier som möjligt – om onda platser, mörka hemligheter och djupa sorger. Som till exempel: Hur farligt kan det vara att inte städa sitt rum? Vad händer i världens...
Ljudbok 105 kr E-Bok 79 kr
Författare Lena Ollmark (författare), Amanda Ooms (berättare), Per Gustavsson (illustratör), Emilie Crispin Ekström (annat)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 23 Oktober 2020
Längd 2:58
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132212437
Vill du höra något riktigt, riktigt läskigt? Känsliga föräldrar varnas … Mardrömssällskapet har packat sina väskor och klivit ombord på ett nattåg. De samlas i restaurangvagnen tillsammans med både resenärer och tågvärdar som skrattar nervöst medan tåget rullar genom natten. Mardrömssällskapets uppgift är att berätta så hemska historier som möjligt – om onda platser, mörka hemligheter och djupa sorger. Som till exempel: Hur farligt kan det vara att inte städa sitt rum? Vad händer i världens läskigaste spökhistoria? Och utför man verkligen skrämmande experiment på gammelmormors ålderdomshem? Men berättelserna lockar också fram onda krafter som rör sig genom vagnar och kupéer. Det är något märkligt med just det här nattåget … Fem nya kusliga spökhistorier samlade i en bok, för dig som älskar att bli rädd!